Website gehackt in WordPress, wat nu?

Website gehackt, wat zijn de kenmerken.

Je website doet vreemd, reageert anders of traag of is helemaal niet meer te bereiken.

Dit zijn de eerste kenmerken dat er iets met de website aan de hand is. Een virus? Gehackt?

Het moet opgelost worden en snel, want inkomstenderving treedt op en eigenlijk heb je hier helemaal geen tijd voor!

Wij kunnen hierin helpen…

website gehackt

Website gehackt – Vinden, verwijderen en voorkomen

Web Affinity is expert op het gebied van het identificeren en afzonderen van onveilige en onbetrouwbare content van WordPress websites en daarom de partij om besmette websites te repareren. Wij sporen de schadelijke code op en verwijderd deze op een professionele wijze. Hiernaast geven we belangrijke tips en aanbevelingen voor de toekomst.

Eerst gaan we de website scannen zodat we een beeld krijgen wat er aan de hand is en waar de schadelijke code zit. Als we dit weten dan gaan we bepalen of het gerepareerd kan worden of dat we moeten gaan vervangen. Zit de schade alleen in de bestanden of is het ook in de berichten of de database.

Veel mensen zeggen: ik heb toch een back-up? Die kan ik gewoon even terug zetten, waardoor alles weer goed is. Helaas is dit niet genoeg. Het is zeer waarschijnlijk dat de back-ups ook geïnfecteerd zijn. Zie hiervoor het artikel ‘Website veilig?’

We hebben abonnementen die zaken voor je regelt zodat je geen zorgen meer hebt over de beveiliging* van je website. Voor meer informatie zie hiervoor onze abonnementen.

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

* Garanderen dat een website niet wordt gehackt, kan niemand. Wel kunnen we de kans daarop aanzienlijk verkleinen. Op dit moment worden er per dag 720 miljoen hack-pogingen wereldwijd gedaan. Om je hier tegen te wapenen is een goede beveiliging nodig. We kunnen deze beveiliging voor je website implementeren.