Nieuwe website

Een website is niet alleen iets wat leuk is om te hebben. Het zegt iets over jezelf en je wilt iets vertellen naar de bezoekers toe.

Je zoekt verbinding met je bezoekers.

Nieuwe website

Nieuwe website – Jou visitekaartje

Een bedrijf of bureau wil iets uitstralen, heeft iets te vertellen waar anderen geïnteresseerd in zijn. Een potentiële klant of partner is op zoek naar informatie. Dit is het eerste echte contact en de uitstraling en informatie is hierin cruciaal.

Belangrijk is wat je nieuwe website uitstraalt en aansluit bij hetgeen je te vertellen hebt. Het contact met een potentiële klant of partner komt niet zomaar tot stand. Positieve beeldvorming is essentieel. Een belangrijke factor hierin is waarschijnlijk je website. Het sprak blijkbaar aan.

Wat wil je aan een bezoeker vertellen?
Wil je graag dat de klant weet wie je bent of wat je te bieden hebt? Wij van Web Affinity willen graag vertellen dat we websites kunnen bouwen en bieden dit aan. Voor een ander is de focus om kennis te delen of een services aanbieden. Weer anderen willen online dingen verkopen of bied een dienstverlening aan. De insteek van een website is divers en zal daardoor ook verschillend van opzet zijn.

Onze werkwijze

Om een goede website te bouwen werken wij volgens een stappenplan. De kracht hiervan is dat we per fase met de klant een afronding maken, zodat we precies weten wat er gebouwd gaat worden. Meer uitleg hierover is hier te vinden.

Vooraf is inzichtelijk wat er per stap wordt afgerond. Hierdoor weten alle partijen waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Vaak is het moeilijk om een voorstelling te maken hoede website eruit komt te zien, maar met een grafisch ontwerp is dit goed te zien. Een zeer goed weergave is mogelijk wanneer dit grafische ontwerp in een browser geopend wordt.