Bouw van de website

Wij bouwen de website in WordPress, omdat dit CMS het meest gebruikte platform is vandaag de dag en zeer gebruikersvriendelijk.

40% van de websites wereldwijd werkt op WordPress. Dit is zo’n groot marktaandeel geworden, omdat de basis goed is en blijft. Het geeft voor de website eigenaar een grotere zekerheid en stabiliteit, want de ontwikkeling is continue en up-to-date.

Nieuwe website

Als de website eenmaal is gebouwd dan is het beheer niet moeilijk uit te voeren. Zie voor hiervoor meer bij Beheer van de website.

De bouw van de website

Om een goede website te bouwen werken wij volgens een stappenplan. We delen de ontwikkeling van de website in fases. De kracht hiervan is dat we per fase een afronding maken, zodat je precies het overzicht hebt wat er gebouwd gaat worden.

Verder werken we niet met bestaande templates (dit is het frame van de website), maar maken deze zelf. Het voordeel hiervan is dat we veel flexibeler zijn en zo min mogelijk overhead hebben, hierdoor zal de website vlot blijft werken.
De code van de website wordt gebouwd naar aanleiding van het gemaakte en door de klant goedgekeurde grafisch ontwerp.

Elke fase wordt met een goedkeuring afgerond. Alle partijen weten exact waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten. Vaak is het moeilijk om een voorstelling te maken hoe de website eruit komt te zien, maar met een grafisch ontwerp is dit goed te zien. Een zeer goed weergave is mogelijk wanneer dit grafische ontwerp in een browser geopend wordt.

Meer uitleg over onze werkwijze is hier te vinden.