Beheer van de website

“Kan ik zelf de content aanpassen of moet ik daarvoor altijd de webbouwer erbij inschakelen?”

Deze vraag speelt vaak en ook terecht, want dit kost altijd tijd en geld. Je wilt weten hoe flexibel je met je website bent.

Deze flexibiliteit is er, want de website wordt zo gebouwd zodat de beheerder ten alle tijde zijn content makkelijk kan veranderd of wijzigen.

Het CMS

Er wordt gebruik gemaakt van het Content Management Systeem (CMS) WordPress, welke bekend staat om zijn gebruikersvriendelijkheid. Wij bouwen de hele website op zodat het frame er staat. In dit frame is de beheerder vrij om zijn content te plaatsen en te wijzigen.

Het grote voordeel hiervan is dat, wanneer het website frame eenmaal staat, er geen grote technisch kennis van de beheerder nodig is om de website te beheren. Je wilt bezig zijn met je eigen business en niet veel tijd kwijt zijn om de website te beheren.

Is er een aanpassing nodig t.a.v. de content, dan kan dat makkelijk geregeld worden. De code en technische functionaliteiten zijn geregeld in het frame van de website. Een beheerder werkt alleen in dit gemaakte frame en hoeft niet het frame zelf aan te passen.