Adverteren in Google

Met je website adverteren in Google zou wel eens de optie kunnen zijn om gezien te worden.

Een mooie website welke niet gevonden wordt schiet zijn doel voorbij.

Google Ads kan hierin voorzien.

Adverteren in Google

Wat is dit nou allemaal en waarom zou dit iets voor mij kunnen zijn.
Google Ads plaatst je advertentie, tegen betaling, in de zoekresultaten van Google. Als iemand het zoekwoord of zoekwoorden intypt dan verschijnt jou advertentie.
Vooraf maak je de advertentie en bepaal je de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Google Ads is een service welke adverteert met je website om zodoende bezoekers naar je website te krijgen. Je betaalt voor het aantal klikken op je advertentie er wordt niet betaald wanneer de advertentie bij iemand alleen maar wordt getoond. Als die persoon niet op de advertentie klikt hoeft er ook niets betaald te worden. Het is daarom belangrijk om de advertentie goed te hebben ingericht zodat er niet onnodig op de advertentie geklikt wordt, want dat kost je geld. Je wilt alleen dat er geklikt wordt voor geïnteresseerde gebruikers.

Een ander punt is: op welke zoekwoorden wil je gevonden worden en welke juist niet! Het inregelen van Google Ads is een vakgebied op zich en kan niet zomaar worden gedaan. Daarom bieden wij deze service aan.

Goed, je hebt de advertentie teksten en de zoekwoorden waar je op gevonden kan worden. Hiermee kun je een begin maken, maar proefondervindelijk moet worden vastgesteld welke advertenties en welke zoekwoorden goed werken. Je hebt er niets aan dat bezoekers komen, maar er volgt geen enkele lead uit. Je bent dan alleen maar geld aan het verbranden.

Hoe ziet het er dan uit

Hier is een voorbeeld van een advertentie en is gevonden op het zoekwoord Makelaar.

Met een advertentie kom je hoger in de zoekresultaten. Het wordt nu eerder gevonden, waardoor er meer bezoekers op je website komen.

Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.